إشترك معنا ليصلك جديد الموقع

اخر الوظائف المضافة

ابحث عن وظيفة

نحن نعمل جاهدا على ان نختصر لك الطريق فى الوصول الى الوظيفة المنشوده التى تبحث عنها لذا قمنا بإنشاء محرك بحث خاص بالموقع مدعوم شركة جوجل للبحث فى جميع الوظائف التى يتم نشرها على الموقع لذا يمكنك وبكل سهولة الوصول الى وظيفة فى مجال عملك من هنا. إرشادات يمكنك اتباعها لتسهيل عملية البحث عن وظيفة - اكتب فى محرك البحث بالأسفل كلمات تدل على المجال الذى ترغب فيه الأمثلة بالاسفل هى مجرد امثلة للبحث يمكنك تعديلها او الاضافة عليها البحث عن طريق استخدام التخصص مثل: وظائف للمحاسبين وظائف للصيادلة البحث عن طريق إستخدام المكان: وظائف فى فنادق وظائف شاغرة فى دبى وظائف فى بنوك وظائف فى شركة اتصالات وظائف فى السفارة الأمريكية أبحث عن وظيفة فى مجالك بإستخدام صندوق البحث بالأسفل

ابحث عن وظيفة في مجالك

Custom Search

28 مارس 2014

Executive Sous Chef

Job descriptionShangriLa Hotel Qaryat Al Beri Abu DhabiThe hotel comprises 214 luxurious guestrooms and suites and 6 fourbedroom villas with private pools all furnished to the highest standards in a modern Arabic style. To meet the needs of longstaying guests the hotel offers 161 fullyfurnished spacious serviced apartments ranging from studios to fourbedroom units. The hotel is located within the acclaimed Qaryat Al Beri complex on a onekilometre stretch of private beach overlooking the strait that separates Abu Dhabi Island from the mainland. The hotel is conveniently located next to a souk offering a variety of shops under one roof. It is only a tenminute drive from the city’s international airport five minutes from the golf course and the Convention Centre and 15 minutes from the Corniche and the city centre.DUTIESDrives all activities aiming to provide a reputable quality of food for customers. Works closely with the Executive Chef in providing supervision training direction and leadership to all Kitchen staff based on the company culture. Ensures smooth operation in the kitchen areas. Monitors all the sequence of food preparation pertaining to purchasing receiving storing cooking and products control. Ensures the highest level of food safety and security to all external and internal customers. REQUIREMENTSDiplomadegree in Culinary ArtsHotel Management Excellent communication skills in English and Arabic oral and writtenMinimum of two years experience as Executive Sous Chef in an international 5 hotel preferably with a Mid more...


LI






via http://ift.tt/1jDpTSY


شارك هذه الصفحة وتابعنا على صفحاتنا الرسمية
شارك الموضوع →
تابعنا →
إنشر الموضوع →

Like page FaceBook