إشترك معنا ليصلك جديد الموقع

اخر الوظائف المضافة

ابحث عن وظيفة

نحن نعمل جاهدا على ان نختصر لك الطريق فى الوصول الى الوظيفة المنشوده التى تبحث عنها لذا قمنا بإنشاء محرك بحث خاص بالموقع مدعوم شركة جوجل للبحث فى جميع الوظائف التى يتم نشرها على الموقع لذا يمكنك وبكل سهولة الوصول الى وظيفة فى مجال عملك من هنا. إرشادات يمكنك اتباعها لتسهيل عملية البحث عن وظيفة - اكتب فى محرك البحث بالأسفل كلمات تدل على المجال الذى ترغب فيه الأمثلة بالاسفل هى مجرد امثلة للبحث يمكنك تعديلها او الاضافة عليها البحث عن طريق استخدام التخصص مثل: وظائف للمحاسبين وظائف للصيادلة البحث عن طريق إستخدام المكان: وظائف فى فنادق وظائف شاغرة فى دبى وظائف فى بنوك وظائف فى شركة اتصالات وظائف فى السفارة الأمريكية أبحث عن وظيفة فى مجالك بإستخدام صندوق البحث بالأسفل

ابحث عن وظيفة في مجالك

Custom Search

21 يونيو 2014

Food And Beverages Operations Manager

Job Summary



The Food and Beverage Operations Manager is responsible for overseeing the overall operation of multiple dining venues and supports the Ownercompany in the development and financial success of this business unit.



Duties Responsibilities



• Prepare annual budget forecast and business plan for the

outlets frees style standing

•Prepare implement and execute critical path for new FB

outlet openings

•Develop and implement FB policies and procedures

Develop implement and monitor a series of operational

metrics to measure the effectiveness of the department

across all functions

• Ensure the provision of reliable inventory cost control and

financial data

• Access local market competition as well as regional food and

beverage trends

• Manage Health Safety and Food Hygiene ensuring there is

strict compliance and follow up with the related departments

the conformity of the practices with requirements of the

Municipality and Ministry of Health

• Coordinate with Executive Chef in the development of menus

• Organize point of sales systems

• Recruit train motivate develop and evaluate staff

• Review audit and analyze monthly PL achieve financial and

operational objectives by anticipating requirements submitting

information for premises’ budget scheduling expenditures

analyzing variances managing quality and cost control

• Oversee FB marketing social media and establish branding

guidelines


Skills


Diploma Hospitality Food Service Management

Experie nce at least 5 years of Relevant Experience


Education


Bachelor Degree






via http://ift.tt/1pp510b


شارك هذه الصفحة وتابعنا على صفحاتنا الرسمية
شارك الموضوع →
تابعنا →
إنشر الموضوع →

Like page FaceBook